sprey boya Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun kadar duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda oylumlu ve solgunnın sel başüstüneğu sanatla alakalı tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya iane eden dü renk olacaktır.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık sulpyor. Bu üç renk bir araya vardığında, rahat ve istikrarlı bir atmosfer yaratıyor, basar tuzakıcı bir kontrast ve yepelek bir akort sunuyor.

Bizi tüm içtimai ağlarımızdan izleme ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Döşek kellelığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir sebebiyle kazandırmak isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir fert beklanların henüz konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir hayat alanı midein değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz harmoni sağlayan son had şık düşüncemların yan aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden nitelikli takımları, tekli möble ve aksesuarları antrasit gri dekorasyon esrarkeşfedebilirsiniz!

Hararetli gri odaklı bir beyit dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler yardımıyla alanda hoş geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri boş gri olmalı!

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseri nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel antrasit gri boya estetiğini vurgulamanın tarafı keşik antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini goldfix korumasına yardımcı olur.

Hararetli antrasit çıplak antrasite gereğince elan esnek strüktürdadır hem yeğin renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Odanın henüz zorlamasız aydınlanmasını sağlar. Daha aydınlık bir dünya oluşmasını esenladığı karınin odadaki diğer göstermelik ürünlerin daha kabartılı olmasını katkısızlar.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken birey etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve çağdaş bir yöntem sunar ve düz kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Hararetli grinin bek etkisini yumuşçarpmak muhtevain yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan uysal geçişli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Antrasit sıkışık ve yoğun gri tonlarına iye olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın bağırsakindeki antrasit minerallerinden ilham kırmızıınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken itici renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri almak lüp umumi tasavvurına çağdaş bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page